3 / 4

Un nou mall si o extindere pentru a face fata concurentei

La sfarsitul saptamanii trecut, GTC a inaugurat cel de-al treilea centru comercial Galleria, in orasul Piatra Neamt, in urma unei investitii de 20 milioane de euro. Chiria medie este de 18-19 euro/mp/luna, suprafata inchiriabila fiind de 15.000 mp.

Proiectul este inchiriat in proportie de aproape 90%, insa in prima zi au fost deschise doar 15 magazine, estimarile dezvoltatorului fiind ca numarul magazinelor deschise se va dubla pana in octombrie. In aceasta saptamana, GTC va incheia un contract cu retailer-ul New Yorker.

“Urmatorul centru comercial il vom deschide peste un an, in orasul Arad, investitia fiind de 75 milioane de euro. De asemenea, vrem sa extindem proiecul din Buzau, unde concurenta are un proiect asemanator chiar peste drum. Dar asa se intampla in imobiliare: fiecare este mandru, crede ca proiectul sau este mai bun si il va ucide pe al vecinului”, a declarat Shimon Galon.

Galleria Buzau va fi astfel extins cu 4.000 mp de spatii de retail si 2.500 mp ce vor reprezenta un cinematograf cu sase sali, investitia fiind estimata la 7 milioane de euro. Centrul comercial este amplasat chiar vizavi de proiectul Aurora, dezvoltat de Cometex, divizia de real estate a grupului Altex.

“Proiectul din Buzau merge acum pe profit, insa au fost multe luni in care am strans din dinti si am mers mai departe. Am pierdut un singur chirias, Alexandra Books, pentru ca a dat faliment”, a incheiat Galon.

Pana in prezent, au fost inaugurate trei mall-uri Galleria, in orasele Buzau, Suceava si Piatra Neamt, lantul de centre comerciale fiind dezvoltat in parteneriat cu Aura Europe S.A. , un dezvoltator imobiliar din Luxembrug.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri