2 / 4

Apartamentele ar putea fi platite in 2010

A treia parte a tranzactiei ar putea fi incheiata la sfarsitul anului 2010, dupa ce ansamblul rezidential (foto) va fi finalizat. Astfel, dupa ce a platit 60, respectiv peste 120 milioane de euro pentru cele doua cladiri de birouri din cadrul proiectului Upground, germanii mai au de preluat doua cladiri rezidentiale, fiecare cu 16 etaje, care totalizeaza 600 de apartamente.

„In acest moment, proiectul se afla in faza de structura, respectiv etajul 12 din 16, avand termen de finalizare semestrul al doilea din 2010. Pretul mediu la care se poate achizitiona un apartament este de aproximativ 1600 euro/ mp plus TVA, insa preturile sufera modificari in functie de tipologia apartamentelor. Pana acum, au fost cumparate peste 50% din totalul apartamentelor”, a declarat Tudor Mihai, manager de vanzari in cadrul Upgound Estates, dezvoltatorul proiectului.

Proiectul rezidential Upground este construit in zona Fabrica de Glucoza, pe un teren de 16.000 mp si cuprinde, pe langa cele 600 de apartamente, 7.000 mp de spatii de retail si 2.000 de locuri de parcare. Suprafetele apartamentelor variaza intre 100 si 420 mp.

„Jucatorii din piata s-au intrebat, date fiind schimbarile din piata de real estate, daca se vor putea indeplini conditiile impuse de cumparator in contractele semnate in mai 2008. Cred ca multi pot fi sceptici si in privinta urmatoarei parti a tranzactiei, insa clientul nostru (n.r: Deutsche Bank) asteapta evolutia pietei rezidentiale si, mai ales, modul in care vanzatorii vor reusi indeplinirea conditiilor impuse si pentru finalizarea acestui proiect”, a incheiat , Ioana Niculeasa, de la NNDKP.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri