3 / 4

Venituri de peste 7 mil. euro/an din chirii

Avocatul Biris afirma ca, in prezent, cladirea BOC Tower (foto), amplasata in apropierea bulevardului Dimitrie Pompeiu, este inchiriata in proportie de 75%, iar chiria depaseste minimul impus la semnarea tranzactiei. BOC Tower are o suprafata inchiriabila de 57.000 mp, distribuita pe sapte etaje.

Potrivit surselor din piata, chiria ceruta de cumparatori pentru cladirea de birouri este de 14 euro/mp/luna, existand optiunea mai multor luni gratuite. La o chirie lunara de 14 euro/mp, germanii ar urma sa incaseze venituri anuale de peste 7 milioane de euro din cei peste 42.000 mp deja inchiriati, urmand ca atunci cand cladirea va fi inchiriata 100%, veniturile sa depaseasca 9,5 milioane de euro pe an.

Dezvoltatorul celor patru cladiri, compania Upground Estate, a inregistrat anul trecut pierderi de peste 5,13 milioane de euro, potrivit datelor publicate de Ministerul de Finante. Actionarii Upground Estate sunt companiile Milabrin Limited si Tomafer Limited, ambele inregistrate in Cipru, potrivit informatiilor de la Registrul Comertului.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri