3 / 9

Cum profita companiile de programul de reabilitare

Producatorul de profile din PVC Gealan Romania, subsidiara locala a germanilor de la Gealan, a dat startul propriului program de reabilitare termica in judetele din zona Moldovei. Actiunea prevede ca, in decurs de 12 luni de la introducerea blocului sau locuintei in programul de reabilitare termica, Gealan Romania va returna banii platiti pentru achizitionarea tamplariei termoizolante.

Compania dezvolta programul prin firma Izotec, unul dintre cei mai mari distribuitori ai Gealan in zona de est a tarii. Pentru a putea fi beneficia de rambursarea banilor, clientii trebuie sa achizitioneze pana la sfarsitul anului tamplarie pentru ferestre si balcoane de cel putin 150 de euro.

Pentru rambursarea banilor, clientii trebuie sa notifice Izotec printr-o cerere scrisa de solicitare a rambursarii, la care sa anexeze factura fiscala in copie si original, impreuna cu dovada platii si procesul verbal de receptie a lucrarii de reabilitare termica, in copie.

Termenul de rambursare a sumei este de 30 zile de la data aprobarii, comunicata in scris catre clientul care a achizitionat tamplaria PVC.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri