2 / 4

Ce spun proprietarii

O casa cu opt camere si piscina inchisa, construita in anul 2008 si amplasata in apropiere de Podul Baneasa, a fost redusa cu un milion de euro, de la 4,5 la 3,5 milioane de euro, potrivit anuntului postat pe portalul magazinedecase.ro. Proprietarul, care a construit casa pentru familia sa, spune ca nu va cobori pretul mai mult.

„A fost un moment de criza personala si a trebuit sa scad pretul, dar cred ca voi reveni la pretul initial, chiar daca va trebui sa astept un an sau doi pana o voi vinde. Este o munca de o viata si nu imi pot bate joc”, ne-a explicat proprietarul vilei din Baneasa.

Gabriel Alexandru, vicepresedintele retelei de francize imobiliare Century 21 Romania, afirma ca o reducere cu un milion, de la 4,5 milioane, inseamna o reducere de doar 22%, in timp ce majoritatea proprietarilor au redus preturile cu 45-55% si tot nu reusesc sa vanda. „Chiar daca mai reduce cu inca un milion de euro pretul, tot ii va fi greu sa vanda semestrul acesta”, subliniaza el.

Tot cu un milion de euro a fost ieftinita si o vila istorica, amplasata pe Bulevardul Dacia, cu 10 camere. Proprietatea, costruita in anul 1905, a costat initial 2,8 milioane de euro, pentru ca, in prezent, proprietarul sa ceara 1,8 milioane de euro, potrivit portalului magazinuldecase.ro.

„Am redus din cauza crizei si incercam sa ne aliniem preturilor actuale. Nu vrem sa ne batem joc de casa, dar nici nu mai putem cere preturile de acum doi ani. In ultima vreme, piata o luase razna”, ne-a spus proprietarul vilei din apropiere de Piata Romana. Vila se afla la vanzare de aproximativ un an, dar niciun cumparator nu a aparut pana acum.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri