3 / 4

Scurt bilant al anului 2009

2009 a fost un an greu pentru toate centrele comerciale din Romania, iar City Mall nu a facut exceptie. Intrarea in insolventa a retailerilor a fost doar una dintre probleme.

“Anul trecut a fost unul difícil, presarat atat cu riscuri, cat si cu oportunitati si am inteles foarte repede ca cel mai important lucru este sa stii sa transformi riscurile in oportunitati. Experientele traite in 2009 ne-au dovedit ca viata poate fi ca un balansoar: astazi esti sus, dar maine poti fi jos. Trebuie sa fii permanent informat pentru a putea lua deciziile bune in timp util si pentru a mentine echilibrul balansoarului”, a spus Mihai Agaficioaia.

Tot in 2009 a fost luata si decizia de a amana proiectul de birouri, ce trebuia finalizat in a doua jumatate a acestui an. Explicatie este una des intalnita in randul dezvoltatorilor de birouri, in contextul in care rata de neocupare creste de la trimestru la trimestru.

“Pe piata exista un excedent in ceea ce priveste oferta disponibila de spatii de birouri, iar cererea pentru astfel de spatii nu se mai ridica la nivelul anului 2008”, a incheiat seful City Mall.

Citeste aici mai multe depre inghetarea proiectului de birouri.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri