3 / 4

Ce urmeaza in 2010?

Pentru acest an, compania si-a propsus sa intre pe piata de energie, avand clienti care au nevoie de terenuri pentru a investi in domeniul energiei. “Suntem consultantii mai multor companii, ale caror proprietati le «organizam» pentru a le putea vinde anul acesta, pe baza studiilor de caz incheiate anul trecut”, a declarat Ilias Papageorgiadis.

Compania este activa si pe piata rezidentiala, unde Papageorgiadis este de parere ca preturile reale de tranzactionare vor mai scadea cu cel mult 10%, astfel incat minimul va fi atins in prima jumatate a anului, iar apoi piata se va stabiliza .

“Cel mai mare risc este ca oamenii sa creada ca toate probleme economice au disparut si sa inceapa sa creasca preturile proprietatior pe care le au la vanzare. Asta ar duce la blocarea pietei pentru inca doi-trei ani”, a subliniat oficialul companiei.

More Real Estate Services a incheiat anul 2009 cu o cifra de afaceri de peste un milion de euro (4,5 milioane lei) si un profit de 355.000 euro (1,5 milioane lei), dupa ce in 2008 a mers pe pierderi. Pentru acest an compania isi propune sa isi mentina acelasi profit sau sa il creasca cu circa 5%.

“In 2009 ne-am concentrat pe profitabilitate si nu pe cresterea cifrei de afaceri. A fost un an greu pentru intreaga piata de consultanta, de aceea rezultatele cu care am incheiat anul sunt multumitoare”, a afirmat Papageorgiadis.

More Real Estate Services este o companie fondata in anul 2004, in Romania si este detinuta de familia greceasca Papageorgiadis.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri