2 / 4

Dezvoltatorii fara experienta au livrat proiecte dezamagitoare

Desi planurile Blackpearl Property s-au schimbat in ultimul an, Mihai de Laufenburg este de parere ca exista in continuare o cerere in stare latenta de apartamentente noi din partea oamenilor care locuiesc in blocurile comuniste si isi doresc un alt stil de viata.

„Multi cumparatori au fost dezamagiti de dezvoltatorii fara experienta care au livrat locuinte sub asteptarile lor, cu un design si o calitate a costructiei care lasa de dorit. La aceasta perceptie s-au adaugat efectele crizei care a lovit puternic piata rezidentiala, insa chiar si asa, credem ca cererea pentru locuinte noi ramane”, sustine directorul de comunicare al dezvoltatorului.

de Laufenburg spune ca strategia companiei este una simpla: sa construiasca apartamente in oras, sau vile in afara Bucurestiului, cu o calitate buna, dar la preturi accesibile. Initial, Blackpearl a anuntat ca targetul pentru apartamentele sale il constituie familiile cu venituri lunare de 2.000-3.000 euro, iar preturile apartamentelor urmau sa fie cuprinse intre 45.000 euro si 270.000 euro plus TVA.

„Intelegem ca nu toata lumea castiga la fel, de aceea construim mai multe tipuri de locuinte. Preturile pe care le practicam in prezent, incepand cu 1.000 euro/mp, reflecta dorinta de a mentine costurile cat mai jos, dar designul si calitatea constructiei raman la aceleasi standarde inalte pe care le-am fixat anterior, indiferent daca cineva cumpara o garsoniera sau un penthouse”, explica reprezentantul Blackpearl Property.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri