3 / 4

Mall-ul din Ploiesti, transformat intr-un parc de retail

In primavara anului trecut, fondul britanic de investitii Lewis Charles Romania Property Fund Ltd (LCSR) si-a vandut subsidiara S.C. Retail Park Magnolia S.R.L. (Magnolia), care planuia sa dezvolte centrul comercial Zenith din Ploiesti, catre Blackpearl Property.

In prezent, irlandezii redeseneaza proiectul comercial de la Ploiesti, astfel incat noul format sa fie mai apropiat de un parc de retail decat de un mall.

„Credem ca asta isi doresc chiriasii si prin mentinerea unei chirii mici, ei vor putea oferi preturi mai mici pentru produsele lor. Este o situatie win-win (n.r: ambele parti castiga), iar calitatea proiectului poate fi mentinuta printr-un design inteligent si prin tehnologia constructiei”, a explicat Mihai de Laufenburg.

Proiectul cumparat in Ploiesti este amplasat in apropiere de hyermarketul Carrefour si urma sa fie deschis in a doua jumatate a anului 2010. „Noul plan al proiectului va fi finalizat inainte de sfarsitul anului”, incheie oficialul Blackpearl Property.

Blackpearl Property are birouri in Irlanda de Nord, Scotia, Austria si Liban. Echipa de baza a dezvoltatorului este sustinuta de o companie asociata, Alchemy Development Management SRL, din Bucuresti, care ofera servicii de dezvoltare imobiliara atat pentru Blackpearl, cat si partilor terte.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri