4 / 5

Modele de business

In afaceri, viteza de reactie poate fi esentiala, explica Edit Vesser motivul pentru care BNP Paribas Real Estate a intermediat relocarea companiilor Bulboaca & Asociatii si Banca Mondiala, in urma incendiului din vechiul sediu, Millennium Business Center. „Agentii de inchiriere au fost la birou in acel weekend, desi nu i-a chemat nimeni”, spune managerul.

Cand vine vorba de mentionarea unui model de business, Edit Vesser sta insa putin pe ganduri. „Sunt mai multi oameni care ma inspira, prin modul lor de a fi si de a gandi. Prima persoana care imi vine in minte este CEO-ul de la PepsiCo, indianca Indra Nooyi (foto). Imi place ca este foarte focusata pe business si oportunitati noi”, afirma Vesser.

In ceea ce priveste modelele locale de business, Edit Vesser spune ca il admira pe Ion Tiriac, iar daca ne referim strict la piata imobiliara, atunci un model poate fi Liviu Tudor (n.r: directorul Genesis Development), unul dintre cei mai mari proprietari de birouri din Bucuresti, care detine parcurile de afaceri Novo Park si West Gate.

„Liviu Tudor m-a impresionat mult prin modul in care gandeste si face business. Cuvantul lui inseamna ceva, iar in imobiliare asta este o raritate, fiind un domeniu atat de colorat. Insa Liviu Tudor este un om care atunci cand spune ceva, inseamna ca asa este”, a incheiat Edit Vesser.

Edit Vesser este unul dintre co-fondatorii companiei BNP Paribas Real Estate in Romania. Printre cele mai importante tranzactii la care a lucrat se numara mutarea companiilor ING Group Nederlanden Life Insurance, PriceWaterhouseCoopers sau British American Tobacco.

BNP Paribas Real Estate este una dintre principalele companii de consultanta din piata locala, cu afaceri de 2,3 milioane de euro raportate pentru anul 2008.

Sursa foto: PepsiCo.com

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri