3 / 4

Cat costa un penthouse in Primaverii sau in Herastrau

Un penthouse tip duplex situat intr-un imobil din zona Primaverii, cu suprafata construita de 350 mp la care se adauga 150 mp terasa si parcare subterana este scos la vanzare pentru 1,3 milioane de euro, potrivit companiei DTZ Echinox.

Tot in cartierul Primaverii, in apropiere de Parcul Bordei, un penthouse (foto) construit anul trecut, cu o suprafata 487 mp, are un pret de vanzare de 1,15 milioane de euro, conform portalului imobiliare.ro. Apartamentul are 4 camere, 4 bai si trei balcoane.

In zona Herastrau, un penthouse cu o suprafata utila de 286 mp are un pret de 2,5 milioane de euro, proprietarul mentionand ca este negociabil, arata datele imobiliare.ro. Apartamentul cuprinde 5 camere, 3 bai si 3 balcoane.

In Herastrau, pe Soseaua Nordului, proprietarul unui penthouse cu patru camere asteapta un pret de 950.000 euro plus TVA, potrivit companiei de consultanta imobiliara Regatta. Locuinta are o suprafa de 331 mp si o terasa de 83 mp, iar blocul beneficiaza de piscina si sala de fitness.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri