2 / 4

Cat dureaza curatenia in birourile firmelor

In ceea ce priveste programul curateniei intr-o cladire de birouri, de cele mai multe ori acesta se desfasoara intre orele 6-8:30 si alternativ, cu acordul sau la solicitarea clientilor, in timpul programului de lucru, spune Silvia Tancof, director operational al companiei BSS.

„Pentru un birou cu o suprafata de circa 500 mp, im care lucreaza pana la 50 de angajati, durata serviciilor de curatenie de intretinere este de 2,5 - 3 ore”, explica reprezentantul BSS.

BSS nu a externalizat serviciile de curatenie, printre clientii sai numarandu-se companiile CEZ Romania, CBRE Richard Ellis – pentru care presteaza, la cerere, servicii de curatenie in birouri – si cladirile Europolis, Intermed, Victoria International, Nova Building, Washington Residence, Gabrielle, Astoria si Maria Rosseti – pentru care ofera solutii specifice sau de curatenie pentru spatiile comune.

Intervalul orar si durata activitatii de curatenie variaza insa de la firma la firma. Andreea Tugurlan, de la Omega Cleean, spune ca pentru o curatenie de intretinere, efectuata de doua persoane, este nevoie de trei-patru ore.

“Activitatile de curatenie profesionala se desfasoara 24/7, de cele mai multe ori in afara orelor de program”, afirma managerul.

Compania Omega Cleean ofera servicii in centrele de business pentru companii locale si multinationale, in spatii de retail, industrie si complexe rezidentiale. Pe segmentul spatiilor de birouri, din portofoliul companiei MT&T, care a externalizat serviciile de curatenie catre Omega Cleean, fac parte proiectele: America House, Opera Center I si II, Construdava si PGV Tower.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri