6 / 7

Cornelia Coman devine CEO al ING Asigurari de Viata si Pensii Ungaria

Cornelia Coman (36 de ani), director General ING Asigurari de Viata, va prelua functia de director general ING Asigurari de Viata si Pensii Ungaria, de la 1 iunie. Traseul profesional al sefei ING Asigurari nu este insa singular, dupa ce compania olandeza a promovat in ultimii 10 ani alti doi manageri de asigurari si pensii la nivel de grup.

Olandezii de la ING Asigurari de Viata au incheiat prima polita de asigurare traditionala pe piata romaneasca la 1 iulie 1997. A urmat apoi un start in forta, sub conducerea expatului olandez Jetse de Vries, prin lansarea primelor produse de tip unit-linked (cu componenta investitionala) din Romania si lansarea asigurarilor suplimentare de sanatate, incepand cu anul 1999.

Jetse de Vries a condus compania din Romania numai o perioada de doi ani (1997-1999), pentru ca, ulterior, sa aplice pentru o pozitie similara in Spania.

Printre primii angajati ai companiei ING Asigurari de Viata, inregistrata oficial pe 24 ianuarie 1997, s-a numarat Violeta Ciurel, care a ocupat mai intai pozitia de director de marketing si training pentru vanzari timp de doi ani (1997-1999), iar ulterior a coordonat departamentul de operatiuni, pe asigurari, respectiv evaluarea riscului, credite, depozite.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri