2 / 7

Adrian Hadean- bucatar blogger

Adrian Hadean are 35 de ani, s-a nascut in oraselul Pancota din judetul Arad, iar, din 2008, locuieste la Cluj. Este bucatar si blogger, iar, in competitia Samsung a ajuns, la fel ca si in cazul altor concurenti, pentru ca a fost inscris de altcineva.

„Nu mi-am dorit sa particip, nici nu stiam ca exista o competitie sau o campanie. Una dintre cititoarele mele m-a nominalizat, iar eu am aflat abia dupa ce a trecut prima etapa, in faza in care pe lista posibililor purtatori de torta se aflau 20 de nume. Atunci am fost intrebat daca sunt de acord sa particip la campanie in continuare. Fireste ca am fost de acord”, explica Hadean.

El a purtat torta pe o distanta de 300 de metri, in orasul Ramsgate, aflat in apropiere de Marea Nordului si Canalul Manecii.

“A fost o experienta emotionanta. Cel mai probabil, irepetabila”, adauga bucatarul blogger.

Intrebat de ce crede ca a fost votat pentru a ajunge printre cei cinci romani care au purtat flacarea olimpica la Londra, Hadean spune ca „s-ar putea sa le fi fost simpatic” celor care i-au dat votul.

Printre proiectele in care s-a implicat in ultimul an se numara „Farfurii curate”, un program care a urmarit implementarea in cinci gradinite din Cluj-Napoca a unui meniu pentru 40 de zile prin care copiii sa invete sa manance sanatos.

„Programul s-a desfasurat pe durata a mai multe luni in care am muncit cu copiii, educatorii, parintii copiilor si, mai ales, cu bucataresele din gradinite”, afirma Hadean.

Daca acum adulmeca parfumul condimentelor, al fructelor ori legumelor, scrie pe blog sau ii invata pe copii sa manance sanatos, in schimb, in adolescenta a facut sport de performanta.

„Acum alerg destul de mult, dar o fac doar pentru sanatatea mea, nu urmaresc performante”, afirman Hadean, adaugand ca planurile lui pentru urmatorii ani sunt sa isi „traiasca viata cat poate de frumos”.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri