4 / 11

Sorin Iliesiu (PNL)

Veniturile din salarii ale senatorului Sorin Iliesiu - circa 2.000 lei ca senator si peste 30.000 lei din activitate universitara didactica la Universitatea Nationala de Arta Tetrala si Cinematografica "I.L. Caragiale" sunt mai mici celor realizate de sotia sa.

Insa, senatorul si-a completat veniturile cu circa 23.800 de lei din consiliere pentru Fundatia Academica Civica, din activitate didactica la Asciatia Procasandra, ca membru in juriul premiilor APTR de la Centrul de proiecte culturale ale municipiului Bucuresti – ARCUB. Din aceasta suma, cele mai mari venituri ,de peste 21.000 de lei, au reprezentat drepturi de proprietate intelectuala obtinute de la SC Video Dialog SRL Bucuresti (venituri din activitati independente).

Pe de alta parte, Adriana Mihaela Iliesiu a obtinut circa 40.000 de lei din activitate didactica si cercetare la Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti si peste 17.000 lei din activitate medicala la Spitalul Clinic "Th. Burghele" din Bucuresti.

Ea a mai cumulat venituri de aproape 19.000 de lei din prestarea de servicii in domeniul medical pentru companiile Astra Zeneca Pharma si Boehringer Ingelheim RCV GMBH.

In plus, ea a mai realizat si venituri din alte surse, respectiv dividende, in valoare de aproape 38.000 lei, de la SC Cabinet de medicina interna si cardiologie.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri