2 / 10

Business Days

Organizator: ADeSCO
Data: 3-4 octombrie
Locatie: Iasi

Organizat in perioada 3-4 octombrie, Business Days Iasi este un eveniment al carui scop este de a oferi factorilor de decizie din companii o viziune din partea unor importante voci din mediul de afaceri desore trendurile afacerilor, de a oferi idei de afaceri, exemple de afaceri si proiecte de succes.

Printre speakerii editiei se numara: Gabriel Biris, Marius Ghenea, Loránd Soares-Szász, Bogdan Comanescu, Ciprian Stavar, Ivan Patzaichin, Teodor Frolu, Andy Szekely, Florentin Banu, Mihai Stanescu, Madalina Uceanu, Eusebiu Burcas, Adela Jansen.

La eveniment sunt asteptati sa participe peste 500 de invitati, antreprenori si manageri din comunitatea de afaceri locala si regionala, potrivit estimarilor organizatorilor.

Totodata, Business Days va gazdui in perioada 25-26 octombrie la Cluj, respectiv in Capitala un eveniment care il va avea in centrul atentiei pe Robert Hirsch, profesor de antreprenoriat la nivel mondial si director al Centrului Walker pentru antreprenoriat la nivel mondial in cadrul Thunderbird.

Este probabil cel mai apreciat profesor de antreprenoriat din lume, el insusi un antreprenor si investitor de succes care va fi in Romania in perioada 25-26 octombrie 2012 la un turneu de doua evenimente in Cluj-Napoca si Bucuresti.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri