2 / 6

Andreea Esca

Desi nu este implicata cu numele, nici Andreea Esca, cea mai cunoscuta prezentatoare de stiri din Romania, nu este departe de lumea afacerilor si a modei. Sotul sau, Alexandre Eram, este partener in compania Sonya Mod care activeaza in domeniul confectiilor, a hainelor pentru copii si a produselor cosmetice. Mai exact Sonya Mod opereaza magazinele Z, care comercializeaza haine pentru copiii cu varste intre 0 si 14 ani, dar si cosmeticele Melkior.

De altfel, Andreea Esca semneaza o parte dintre produsele destinate copiilor intre 0 si 3 ani, colectia “By Andreea Esca”, fiind una foarte populara mai ales in randul mamelor de bebelusi. Hainele comercializate sub semnatura ei sunt body-uri cu maneca scurta si lunga, dar maiouri inscr'+'iptionate cu mesaje precum: Sunt o printesa/Sunt un print, Tata munceste si mama cheltuieste, Mama mea e cea mai frumoasa, Vreau un cont sau Zambesc pentru tine.

Cifra de afaceri a Sonya Mod a fost anul trecut de circa 28,3 milioane de lei (6,4 mil. euro), iar profitul net a fost de circa 313.000 de lei (70.000 de euro)
Pe de alta parte, compania a avut anul trecut un numar mediu de 423 de angajati.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri