1 / 6

Idee de afacere inedita - litere luminoase

Adriana si Petru Moldoveanu sunt doi tineri arhitecti care detin un atelier de design in Bucuresti. Pana aici nimic neobisnuit. Insa, in Fabrica de litere, concept lansat anul trecut, ”cuvintele prind viata”, asa cum le place celor doi antreprenori sa spuna.


”Ideea ne-a venit din momentul in care am propus primele doua litere intr-un proiect de amenajare, litere pe care le-am executat in propriul atelier. Prima comanda a venit foarte repede, exact in ziua in care a fost lansata pagina de Facebook, din partea unei colege arhitecte, care cauta sa faca litere de acest gen pentru un bistro, dar nu stia la cine sa apeleze. Prima comanda au fost literele BAR. A fost un business profitabil inca de la inceput”, povesteste Adriana.


Cele mai multe proiecte vin zona companiilor, literele fiind potrivite pentru semnalistica, acestea putand fi montate atat in interior, cat si la exterior. Printre clientii cu care au lucrat deja se numara Transavia, Kanal D, Coca Cola, Metaxa, Ambasad’or Events, Medicine Park by Tuncay Ozturk, Studiourile Frame – cadru Buftea, HBO Romania, Silver Church, Tapo, A’List, Glamour, Carturesti, Roaba de Cultura.


Citeste povestea completa a acestei afaceri.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri