2 / 6

Cum sa iti cresti sansele de succes in business la inceput de drum

Alexandru Aron, unul dintre cei 4 fondatori ai Talent Garden, un spatiu de coworking dedicate mintilor creative, se incadreaza in categoria antreprenorului realist, constient de riscuri si cu un mindset care il determina sa faca tot ce este omeneste posibil pentru ca business-ul sa treaca peste dificultati. Iata mai jos 14 sfaturi de la firul ierbii, pe care Alexandru le-a pus pe foaie si la care a ajuns lovindu-se de realitate, nefiind invatate din carti sau de la traineri de business. Iti pot fi si tie utile daca vrei sa iti cresti sansele de succes in business.

  1. Sa nu se grabeasca!
  2. Sa incerce sa invete tot ce este de stiut despre business-ul pe care il incepe!
  3. Sa isi faca un plan de afaceri. "Realist e perfect, pesimist si mai bine. Dar cel mai imporatant e sa il faca", recomanda Alex.
  4. Pentru lucrurile pe care nu le stie, sa plateasca consultanti foarte buni. "Si subliniez foarte buni. Asta e cea mai buna investitie initiala pe care o poti face. Nu sunt ieftini, da, dar on a long run, iti salveaza costurile si afacerea", atrage atentia fondatorul Talent Garden.

Afla AICI alte 10 sfaturi pe care Alexandru, cursant in cadrul Academiei Mintilor Creative, le-a dedus din practica si care te pot ajuta si pe tine.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri