2 / 6

Investitii de peste 100.000 de euro in spatiu si echipamente

Afacerea Laser Megazone a demarat la initiativa unor investitori francezi care “ au descoperit in Franta acest concept de joc si s-au indragostit de el. Iar de la jucator pasionat pana la proprietar de arena de laser tag drumul a fost scurt. A urmat intalnirea cu mine si ne-am apucat de treaba“, continua Oana Albu (foto).

Investitia in afacere, excluzand cladirea in care se amenajeaza arena, a fost de 150.000 de euro, echipamentul fiind importat din Franta, reprezentantii europeni ai conceptului Laser Megazone din Australia. „Practic 60 % din investitie o reprezinta echipamentele electronice pentru joc si 40% constructia si amenajarea locatiei. Evident investim constant in comunicare si publicitate”, ne-a spus Albu, adaugand ca si-a propus amortizarea completa a investitiei in cel mult cinci ani.

Pentru LaserMaxx Romania, „investitia initiala s-a invartit in jurul sumei de 80.000 de euro, insa pe parcurs au mai aparut investitii neprevazute in planul initial”, echipamentul fiind adus din Olanda, unde laser tag-ul a devenit extrem de popular, afirma Mateescu.

Acesta vede in clientul de laser-tag o persoana deschisa, receptiva, dinamica, sociabila, cu simtul umorului,pasionat de sport, care isi valorifica la maximum timpul liber, majoritatea preferand varianta rezervarilor telefonice sau pe e-mail, pentru o mai buna gestionare a programului (arena poate fi rezervata in intregime, pentru cei care doresc intimitate).

LaserMaxx asigura partide de laser-tag pentru maximum 11 persoane, timpul standard alocat jocului fiind de 12 sau 15 minute, individual sau in echipe, fiind adaptat la cerintele jucatorilor.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri