3 / 4

Cele mai bune lectii de business se invata din propriile greseli

Un prim sfat pe care Gavriliu l-ar da tinerilor care vor sa se lanseze in afaceri ar fi sa inceapa un business atunci cand se simt pregatiti si cand sunt hotarati si determinati sa faca ce si-au propus.

"Pentru un tanar antreprenor entuziast criza este doar un detaliu ce poate trece neobservat. Actiunea, desfasurarea activitatii, greselile din care se invata sau chiar esecurile sunt fapte de viata si business, care ii vor propulsa mai departe spre succes.

In opinia mea, elementul decisiv pentru succesul unei afaceri sta in alegerea domeniului in stransa legatura cu talentele si pasiunile celui care o porneste", afirma fondatorul Gavriliu Imobiliare.

Dupa parerea sa, nu exista afacere mai bine pusa la adapost decat afacerea antreprenorului care iubeste ceea ce face, indentifica nevoile oamenilor, se pricepe si este pasionat in a-i ajuta sa isi acopere aceste nevoi.

"Criza nu exista in acest context", adauga el.

Alexandru Gavriliu nu a avut niciodata un model sau o persoana care sa il inspire in viata sau in ceea ce a intreprins pana acum. In schimb, el apreciaza multe persoane din zona de business sau oameni cu realizari pe partea sociala, de la care ai ce invata sau de la care te poti inspira.

"Cred foarte mult in interactiunea umana si in ideea ca poti invata cate ceva de la absolut orice persoana pe care o intalnesti. De asemenea, la randul tau, ii poti inspira pe altii."

Insa, cele mai bune lectii de viata sau de business le poti invata din propria experienta, implicit din propriile greseli, conchide Gavriliu.




Inapoi la articol

Setari Cookie-uri