3 / 7

Top 3 must see sau must do in aceste locuri

Maya Beach - locul unde s-a filmat faimosul film „Plaja” cu Leonardo DiCaprio. Are nisip alb, locuri pentru snorkeling, grote si un labirint de insule (Phi Phi Islands) pline de verdeata!
Phang Nga Bay – o regiune cu insule stancoase, pline de vegetatie si abrupte care ies din albastrul marii. Renumita insula James Bond este una dintre acestea. Apoi, viata de noapte din faimoasa Bangla Road din centru Patong este iarasi o experienta unica depre care veti avea cu siguranta ce povesti.

Celor ce iubesc natura, le recomand cu placere plimbarile cu elefantii prin jungla (in zona Khao Lak, la 50 km nord de Phuket). Recomandarea mea este sa incercati sa vedeti cat mai mult posibil din ceea ce are de oferit aceasta insula. Inchiriati-va o masina (chiar daca volanul e pe dreapta te obisnuiesti repede) si descoperiti insula, documentati-va asupra excursiilor si alegeti ceea ce vi se potriveste. Este o destinatie in care nimeni nu se poate plictisi fie ca merge impreuna cu familia, fie ca merge cu un grup de prieteni la distractie.

Nu in ultimul rand, masajele thailandeze nu trebuie ratate (am folosit pluralul pentru ca nu va fi doar unul dupa ce incerci prima oara)!

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri