2 / 11

Jurilovca

Jurilovca este un paradis al naturii care va pune la dispozitie liniste si mult loc pentru pescuit, mai ales ca este un sat de pescari cu carte de munca care sunt platiti tot timpul anului.


Pentru ca este o destinatie turistica tot mai cautata, in Jurilovca va puteti ocupa de turism daca decideti sa ridicati o pensiune. Localitatea, atestata de Comisia Europeana ca destinatie excelenta, detine un miniport de unde zilnic pleaca ambarcatiuni spre Gura Portitei.


Preturile terenurilor sunt intre 10 euro si 20 de euro pe metru patrat. Potrivit site-ului multecase.ro, o casa cu cinci camere (apa curenta, canalizare, curent electric) in centrul localitatii costa 25.000 de euro pe o suprafata totala de 800 mp, care include gradina. Locuintele mai ieftine cu patru camere costa 12.500 de euro, respectiv 19.5000 de euro.


In Jurilovca, puteti investi in turism, piscicultura si agricultura. "Deocamdata, agricultura este domeniul cu cele mai multe investitii. Anul trecut (n.r. decembrie 2013), Jurilovca a devenit destinatie de excelenta si incep sa se deschida tot mai multe investitii in turism. Ar fi de dorit sa existe investitii in piscicultura", a declarat pentru WALL-STREET.RO viceprimarul localitatii din Tulcea.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri