6 / 7

Circuit Portugalia

Portugalia, oficial Republica Portugheză, este o țară în Peninsula Iberică. Este cea mai vestică țară din Europa continentală. La vest și sud are coastă la Oceanul Atlantic, iar la est și nord se învecinează cu Spania.


Lisabona este capitala Portugaliei, iar inima oraşului este „Baixa” sau "Oraşul de Jos", zonă unde se află Castelul São Jorge şi Catedrala Santa Maria Maior. Cel mai vechi cartier al oraşului este Alfama, aproape de râul Tejo. Alte monumente importante: Mănăstirea Jerónimos, Turnul Belém, etc.


„Mănăstirea Jerónimos” şi „Turnul Belém” din Lisabona au fost înscrise în anul 1983 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Cele mai importante industrii active în Lisabona sunt cele ale oţelului, textilă, chimică, ceramică, construcţiei de nave şi a pescuitului.


Paralela 45 vine cu o ofertă de vacanță de șapte nopți, cazarea fiind în hotel de patru stele cu mic dejun inclus. Transportul se face cu avionul, plecarea fiind pe 13 octombrie, iar costul pornește de la 875 de euro/persoană. E un program de tip circuit cu vizitarea următoarelor puncte turistice: Lisabona, Sintra, Cabo da Roca, Cascais, Estoril, Porto, dar și Fatima.


Sursa Foto: Shutterstock

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri