Adaptarea proiectelor la Prima Casa
Inchirierea cu optiune de cumparare
Reduceri de pret de pana la 15.000 euro
Apartamente mai putine si multe promotii
Target restrans si un pret maxim de 100.000 euro
Rate direct la dezvoltator
3 / 8

Reduceri de pret de pana la 15.000 euro

Platinum Group, dezvoltatorul proiectului rezidential Vitan Platinum Tower, a anuntat recent ca reduce cu 15.000 euro preturile locuintelor, pentru clientii care dispun de un avans de 19.900 euro si pot contracta un credit prin Prima Casa pentru restul de 57.000 euro.

Astfel, dezvoltatorul a incheiat un parteneriat cu Banca Romanesca, finantatoare proiectului si a redus preturile, un apartament cu doua camere, coborand de la 91.900 euro, la 76.900 euro.

„Acum , oamenii au de unde alege, au patit sau au auzit multe si au devenit mai selectivi. O buna campanie media nu mai este suficienta, un slogan bun sau chiar o locatie buna nu mai conving, este nevoie de mai mult ”, afirma Valentin Tanase (foto), vicepresedintele Platinum Group.

In opinia sa, acest moment, este importanta adaptarea preturilor si a modalitatilor de plata la conditiile pietei, traduse prin preturi apropiate de cele pe care si le permit clientii si, mai ales, inlesnirea procedeelor de finantare.

O reducere de peste 10.000 euro a oferit si dezvoltatorul israelian Ocif Group, pentru proiectul Vivando Unirii, amplasat pe strada 11 Iunie, in apropierea parcului Carol. Mai exact, la predarea apartamentului la cheie, proprietarul primeste 300 de euro pe luna timp de trei ani, preturile apartamentelor fiind de 2.100 euro/mp plus TVA.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri