Adaptarea proiectelor la Prima Casa
Inchirierea cu optiune de cumparare
Reduceri de pret de pana la 15.000 euro
Apartamente mai putine si multe promotii
Target restrans si un pret maxim de 100.000 euro
Rate direct la dezvoltator
7 / 8

"Locuirea de proba"

Cea mai noua solutie a fost lansata de dezvoltatorul Impact Developer & Contractor SA pentru cumparatorii apartamentelor din ansamblul Greenfield: clientul da un avans, locuieste o perioada de proba, iar apoi, daca nu este multumit de apartament sau de intregul proiect, isi primeste banii inapoi.

Avansul pentru un apartament cu doua camere in ansamblul Greenfield (foto) este de 2.750 euro.

"Locuirea de proba in viitoarea casa sau habitest este un produs similar cu drive test-ul din industria auto. Cei interesati pot opta pentru locuirea de proba intr-un apartament similar cu cel ales, gata mobilat pana la cele mai mici detalii: vesela, halate de baie, televizor, conexiune internet etc., pentru a vedea daca li se potriveste, cum se inteleg cu vecinii, in cat timp ajung la serviciu etc. Orice avans este returnat integral daca viitorul proprietar nu este multumit de apartamentul sau ansamblul pentru care a optat”, se arata in comunicatul dezvoltatorului.

Greenfield I, situat in zona de nord a Bucurestiului, include 676 de unitati, dispuse in cinci ansambluri rezidentiale independente (Rubin, Topaz, Onix, Blue, Quartz).

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri