Adaptarea proiectelor la Prima Casa
Inchirierea cu optiune de cumparare
Reduceri de pret de pana la 15.000 euro
Apartamente mai putine si multe promotii
Target restrans si un pret maxim de 100.000 euro
Rate direct la dezvoltator
4 / 8

Apartamente mai putine si multe promotii

Caterata, un parteneriat egal intre fondul de investitii austriac Immoeast si New Horizon, impreuna cu Profit Building Industries au regandit proiectul Odyssea, situat in nordul Capitalei, in apropiere de Lacul Grivita si au redus preturile, oferind in plus bucataria mobilata.

Odyssea va cuprinde in prima faza doua blocuri cu cate 40 de apartamente, desi initial erau planificate sase blocuri, totalizand 156 de unitati. „In prezent, am modificat pretul de la 1.500 euro/mp la 1.100 euro/mp plus TVA, insa este o oferta promotionala, care include si bucataria mobilata. Oferim finantare pentru ca, desi cererea a inceput sa creasca fata de lunile trecute, piata creditelor este inca semi-blocata si trebuie sa gasim solutii pentru clienti”, a declarat, pentru Wall-Street, Yigal Solomon (foto), CEO al New Horizon.

Recent, compania a lansat o noua oferta adresata segmentului de profesii liberale: avocati, juristi, notari, contabili, arhitecti si psihologi. Astfel, pentru cei care cumpara un al doilea apartament, ce poate fi trasformat in birou, dezvoltatorul ofera o reducere de 10%, plus mobilier de birou.

Pentru vanzarea locuintelor din Odyssea, New Horizon a renuntat la compania de consultanta aleasa initial, formandu-si o echipa interna de vanzari.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri