Sapte intermediari au parasit ringul bursier
Criza a scos la iveala probleme grave
Pentru a supravietui, brokerii au renuntat la angajati si sedii
Brokerii incearca sa faca rost de cash prin vanzarea de actiuni BVB
Rebranding si promovare pe timp de criza
3 / 6

Pentru a supravietui, brokerii au renuntat la angajati si sedii

Restrangerea rulajelor si a investitiilor clientilor a determinat foarte multe case de brokeraj sa-si regandeasca strategia de business.

De exemplu, Broker Cluj si-a restructurat din temelii structura teritoriala, renuntand la opt sedii din sase judete. Noul director general al societatii, Grigore Chis, a afirmat ca pana la finalul anului zece sucursale se vor transforma in agentii, cu un singur angajat.

Totodata, Estinvest Focsani si-a inchis 14 sedii secundare din Slobozia, Adjud, Giurgiu, Pascani, Sfantu Gheorghe, Buzau, Cluj Napoca, Sighetul Marmatiei si Bacau.

Tot la inceputul acestui an, Confident Invest si-a inchis agentia din Buzau, iar Interfinbrok Corporation a desfiintat o agentie, aflata in Medias.

Carpatica Invest a renuntat la noua sedii secundare amplasate in Targu Mures, Satu Marea, Focsani, Piatra Neamt, Alba Iulia, Suceava, Buzias si Faget.

De asemenea, Interdealer Capital Invest a solicitat CNVM sa retraga autorizatia de functionare pentru opt sedii secunde – trei din Cluj-Napoca, Arad, Oradea, Medias, Alba-Iulia si Odorheiu Secuiesc.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri