5 / 6

Cele mai renumite restaurante din Ischia

Ca orice destinatie turistica, Ischia se bucura de o bogata oferta in ceea ce priveste restaurantele cu specific italian. Departe de vestitele trattorias binecunoscute de toti turistii, doua locatii situate in centrul insulei retin insa atentia nu numai a celor aflati in vacanta cat si a localnicilor.
Trattoria Il Focolare - O mare sala decorata cu afise de filme din anii '50 si dotata cu o frumoasa pivnita, Trattoria Il Focolare va ademeni orice turist sa ii calce pragul. Renumita pentru preparatele din paste, dar si din carne de iepure, niciun client nu va regreta cei 40 de euro platiti pentru o masa a la carte.
La Vigna di Alberto - Desi este situata chiar in centrul insulei Ischia, La Vigna di Alberto nu este usor de gasit, deschizandu-si portile doar pentru cunoscatori. Numeroasele sortimente de mancare preparate aici, inspirate din felurile traditionale, ofera clientilor sai intimitate, dar si savoarea celor exotice preparate. Pretul unui meniu a la carte ajunge la aproximativ 30 de euro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri