4 / 6

Brabus Rocket

CLS nu poate fi considerat un supercar, dar ce a iesit din atelierele celor de la Brabus ,denumit Rocket, poate fi considerat unul cu siguranta, si chiar unul care nu se sfieste sa poarte girofar si pe lateral inscriptia, cu rezonanta dura, Polizei.
Preparat la extrem, este cel mai potent vehicul cu sirena construit vreodata, prin prisma monstrului twin-turbo de 6.3 litri cu o putere astronomica de 730 de cai putere. Avand asemenea rezerve este singura cale, in care patru politisti si un caine pot sa atinga suta de kilometri in 4 secunde, si nu este un banc, desi suna asa.
Viteza maxima la care poate sa ajunga este limitata electronic la 350 de km/h, desi ar putea trece usor de 360. Cu pedala apasata la fund, semnele particulare vor fi imposibil de distins, doar sunetul sirenelor si lumina ros-albastra vor dezvfalui faptul ca ai fost depasit de o masina de politie si nu de un O.Z.N.
Pretul este unul pe masura, 348.000 euro, pentru a putea avea cel mai puternic instrument impotriva crimei, desi scopul, pentru care a fost creat, a fost de a ilustra campania Tune It Safe, initiata de Ministerul German al Transporturilor in 2006.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri