5 / 6

Porsche 911 Carrera S by Techart

Pentru ca germanii sunt cei mai permisivi in ceea ce priveste limitele de viteza, vehiculele de politie trebuie sa faca fata ritmului infernal de pe Autobahn. Porsche nu putea sa nu isi trimta un model la Academie de Politie, in slujba dreptatii. Si Academia s-a numit Techart, tunerul specializat in preparea modelelor germane.
Sub capota se afla un boxer de 3.8 litri, cu 370 de cai, in crestere cu 15 fata de o versiune “neinstruita” in atelierul german. Raufacatorii nu vor ajunge prea departe cu acest model pe urme, suta e atinsa in 4,5 secunde, iar viteza maxima este afisata cu trei cifre, dintre care prima este trei urmata de doua zerouri si km/h.
De fapt, si acest model a aparut tot ca o initiativa a Asociatiei Germane a Tunerilor pentru Salonul de la Essen, deci vitezomanii pot sa rasufle usurati, fiind putine sanse ca sa vada una in oglinda retrovizoare.
Cu asemenea masini parca agentii de circulatie nu ar mai parea la fel de antipatici, si chiar cred ca ar fi trasi pe dreapta de pasionatii auto, nu pentru a raporta o urgenta, ci pentru o discutie cu iz de aburi de benzina si sunet de motoare turate.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri