5 / 6

Mini Cooper - The Italian Job

In rolurile de actori principali motorizati in filmul "The Italian Job" se afla un Mini Cooper S Chilli Red, si doua Mini Cooper in nuantele Pepper White si Indi Blue. Pe acelasi platou mai joaca Mark Wahlberg, Edward Norton, Charlize Theron, Jason Statham, Seth Green, Moss Def si Donald Sutherland. Cu siguranta insa, prea putini pot recita pleiada de actori la intrebarea: Cine a jucat in "The Italian Job"?
Modelele Mini sunt inconfundabile si s-au intiparit in memoria cinefililor, eclipsand numele mari in cadrul acestei productii, ce este de fapt o preluare a originalului "The Italian Job" aparut in 1969, cu un Michael Caine tanar in rol principal.
Modelele britanice sunt folosite pentru o evadare dupa un jaf, in urma caruia dispar multe lingouri de aur. Facand slalom prin trafic, realizand sarituri spectaculoase sau chiar concurand cu metroul in subteran, Mini-urile reusesc sa scape dintr-o serie de situatii periculoase dovedind ca sunt adevaratii eroi din film.
Cascadoriile spectaculoase au avut si un pret, 30 de modele fiind afectate de amorul artei pentru turnarea peliculei. In memoria spectatorilor raman insa manevrele de parcare cu frana de mana, sariturile prin spatii mici si unduirile elegante printre obstacole.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri