9 / 10

Sony a700

Aplicatia Image Data Lightbox SR simplifica manevrarea bazei de fotografii. Imaginile pot fi parcurse, selectate, marite, comparate si evaluate in timp ce sunt inca in format RAW. Faciliteaza, de asemenea, crearea si mentinerea colectiilor de imagini pentru proiecte speciale, la care se adauga automatizarea imprimarii si a transformarii fisierelor in format JPEG/TIFF.
Image Data Converter SR Ver 2 este o aplicatie usor de utilizat pentru vizualizarea si editarea fisierelor RAW. Un nou motor puternic dubleaza practic vitezele de procesare pentru ajustarea mai rapida a curbelor de tonuri, balans in alb, expunere, saturatie, contrast, nuanta si claritate.
Ideala pentru activitatea din studio, aplicatia de control de la distanta a camerei (PC/Mac) face posibil ca a700 sa fie comandata prin USB de la un calculator conectat. Declansarea, expunerea, focalizarea, modul drive si alte setari pot fi activate din telecomanda fara a atinge camera. Fisierele de imagine pot fi memorate direct pe hard-ul calculatorului, trecandu-se peste etapa stocarii pe cardului media al camerei.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri