7 / 8

Premii

ROKR E8 s-a evidentiat inca de la CES 2008, desfasurat in Las Vegas in luna ianuarie, primind recunoasterea mai multor publicatii de prim rang specializate in tehnologie. Telefonul a fost recompensat prin:
• Premiul CNET Best of CES, la categoria Telefoane mobile si inteligente, acordat de redactorii CNET. Premiile Best of CES, ajunse la cea de-a treia editie, sunt acordate celui mai bun produs din fiecare cele 10 categorii de produse si sunt selectate din sute de propuneri.
• Premiul CNET People’s Voice, bazat pe aproape 11.000 de voturi venite din partea utilizatorilor si a vizitatorilor targului care au dorit sa-si faca cunoscuta alegerea lor pentru cel mai bun produs prezent la CES.
• Premiul Popular Mechanics Top 20 Products of CES – Editor’s Choice Award, prin care redactia revistei Popular Mechanics a laudat compania Motorola pentru reusita de a incorpora tehnologia haptica in produse de zi cu zi.
• Premiul LAPTOP Magazine Best of CES 2008: Best Cell Phone, redactorii LAPTOP observand de asemenea „eforturile deosebite depuse de Motorola pentru a imbunatati tehnologia haptica”.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri