6 / 7

Zhao Danyang

Zhao Danyang, cel care va cina anul acesta cu Warren Buffett, este absolvent al Xiamen University, fiind licentiat in ingineria sistemeleor. In 1994 ia decizia de a lucra in afara Chinei, unde si-a valorificat si perfectionat calitatile de investitor, ocupand functii de conducere in diferite companii.
In 2002, Zhao Danyang a fost invitat la Pure Heart China Growth Investment Fund (o companie ce furnizeaza servicii de consultanta in management si investitii) de catre Guotai Junan, pentru a supraveghea activitatile de management. Acesta a fost primul care a implementat la nivelul companiei conceptul de incredere in investitiile straine pe piata locala, precum si filosofia alegerii investitiilor sigure, din punctul de vedere al investitorilor industriali.
Momentan, Zhao Danyang este Manager General al “Shenzhen Pure Heart Asset Management Co., Ltd” si “Pure Heart China Growth Investment Fund” dar profeseaza de asemenea si ca director al departamentului de investitii al unor companii precum “ICBC Custody Trust”, “CMB Custody Trust” si “Ping’an 1 Unit Trust”.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri