4 / 5

Cu adevarat special

Mercedes spune ca noul Zeppelin are ceva cu totul special, ceva unic. Este vorba de un sistem care pulverizeaza discret in interior un parfum creat de marca Givaudan special pentru Maybach Zeppelin.

Doua arome diferite pot incanta simturile ocupantilor masinii, in functie de preferinte. Desigur, pot fi instalate si parfumurile preferate in locul celor create de Givaudan, sau – pentru ca la nivelul acesta chiar nu conteaza banii – pot fi create unele la comanda.

Cei ce s-au ocupat de acest echipament optional pentru Zeppelin spun ca parfumul este difuzat discret, prin intermediul sferei de plexiglas pe care o vedeti in galeria foto, timp de 10 minute, dupa care sistemul trebuie actionat din nou, manual. Asta pentru ca ocupantii sa nu ajunga sa nu mai simta parfumul din cauza ca se obisnuiesc cu el.

Maybach Zeppelin 57S costa 406.000 euro, fara TVA, iar modelul cu ampatament marit, Zeppelin 62S costa 473.200 euro, fara TVA, preturile fiind valabile pentru piata germana. Va intrebati probabil cat costa sistemul care pulverizeaza specialul parfum. Exact 3.950 euro.

Sursa: Sotto

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri