1 / 4

Pret si dotari

Pretul de inceput este de 21142 Euro cu TVA pentru versiunea MINI One care dezvolta 98 CP cu un motor pe benzina de patru cilindri. Noul model este deja disponibil la vanzare, debutul oficial si primele livrari sunt programate pentru 18 septembrie.

Mini CountrymanNoul model va fi disponibil in cinci variante de motorizari, trei pe benzina si doua diesel. Cele mai puternice propulsoare (Cooper D, patru cilindri in linie si 112 CP, si Cooper S, patru cilindri in linie si 184 CP) pot fi echipate si cu sistemul de tractiune integrala ALL4. Un diferential central multidisc variaza distributia puterii intre puntea fata si cea spate. in conditii de condus normal pana la 50 de procente din puterea de transmisie este directionata catre puntea spate, iar in situatii extreme aceasta poate ajunge pana la 100%.

Efectul este o interpretare noua a manevrabilitatii exceptionale pentru care MINI a devenit faimos. Cele mai eficiente motorizari din gama (One D si Cooper D) ofera un nivel de emisii de numai 115 g CO2/ km la o putere de 90 CP, respectiv 112 CP.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri