1 / 5

Dotari

Tehnologia HDR de imbunatatire a imaginii scoate la iveala cele mai subtile detalii, in cele mai intunecate sau luminoase parti ale imaginii, permitand fotografului sa creeze fotografii de o fidelitate deosebita, chiar si atunci cand ipostaza de fotografiere include conditii de iluminare total diferite.

Aceasta functie a fost implementata pentru a fi mai mult decat o simpla solutie de iluminare a fundalului ci mai curand pentru a fi unealta perfecta cu ajutorul carei fotograful poate depasi provocarile provocate de conditiile de iluminare contrastante.

Lentilele de tip wide cu care este dotat noul E1260 permit utilizatorilor sa realizeze fotografii panoramice, imaginii uimitoare din plimbarile din oras, dar si fotografii uimitoare ale prietenilor sau ale familiei, chiar si atunci cand este vorba despre ipostaze close-up. Atunci cand ipostaza este dificil de imortalizat printr-o fotografie, poate fi folosita cu succes functia de filmare 720p, fara a mai fi necesara utilizarea unei camere video dedicate.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri