1 / 4

Revelion intr-o fosta baza militara

Arsenal Park a creat o noua forma de viata militara - soldatul de vacanta - pastrand atmosfera de cazarma in perimetrul fostei fabrici de armament de la Orastie, doar ca instructia a fost inlocuita cu distractia. Asadar, Arsenal Park a devenit un complex de vacanta cu 4 stele pe epoleti, cel mai intins din Romania si unul dintre putinele obiective cu tema militara din Europa.

In camere, mobilierul militar a fost reconditionat. Ambianta aspra de altadata e mult indulcita, totusi exista o divizie si pentru amatorii care n-au facut armata, dar vor sa vada cum era. Lor le este dedicata camera tip bunker, dormitorul in burta de TAB sau patul pe afet de tun.

Aleile sunt flancate de o veritabila armada de vehicule militare: TAB-uri, transportoare blindate, dispozitive antiracheta, piese de artilerie si chiar un avion. La restaurantul-popota se mananca din gamele cele peste 100 de feluri, in afara de fasole. Ceaiul cu bromura a iesit din meniu, iar berea este introdusa legal in unitate. Clubul ofiterilor - un SPA ultramodern - este deschis oricarui recrut.

Revelion 2011 de Campanie la Orastie
3 nopti / 4 zile: 30.12.2010 - 02.01.2011 - pensiune completa

La Arsenal Park Orastie se sarbatoreste Revelionul 2011 in stilul army. Cu un foc de tabara impresionant si barbeque, Army disco, cinema de vacanta, gradinita de vacanta petrecerea de revelion 2011.

Poti inchiria buggie cars si golf cars si poti solicita participarea intr-o lupta finala de Airsoft de sfarsit de an. Pe durata sejurului de revelion, te vei bucura si de activitatile pe care le poti face gratuit: minigolf, acces la terenul de tartan (baschet, fotbal, volei, badmington, tenis), plimbari cu biciclete, plimbari cu saniute, activitati indoor: darts, table, sah, ping-pong.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri