3 / 4

Conacul Giraffe

O alta oferta pentru iubitorii destinatiilor de lux inedite, este Giraffe Manor/Conacul Giraffe.

Centrul Giraffe a fost infiintat de AFEW (African Fund for Endangered Wildlife), initial pentru protejarea Girafei Rothschild, acum devenind centrul operational si educational a programelor scolare pentru copiii din Kenya. Centrul se mandreste cu o suprafata de 1,5 km printre padurile Ngong si a teritoriilor arborigenilor Oloua, cuprinzand 100 ha de suprafete montane aride.

S-a pastrat habitatul original intact al girafelor si al numeroaselor specii de pasari si animale, incluzand warthogs, hiene si ocazional leoparzi. Puteti descoperi diferite specii de pasari, luand parte la explorarea faunei expansive si variate.

Giraffe Manor dispune de o locatie ideala, in suburbiile orasului Nairobi. Perfect Tour va poate oferi vizite la Muzeul National din Kenya, unde puteti afla mai multe despre istoria si traditiile Kenyei, excursie la Piata Maasai, unde puteti achizitiona obiecte artizanale maasai. Va veti putea rasfata facand cumparaturi la magazinele renumitilor designeri ca Anna Trezbinski si Penny Winter, situate foarte aproape de Giraffe Manor.

Pretul de cazare la conac: de la 440 dolari de persoana/noapte pentru regim all inclusive sau de la 390 dolari de persoana/noapte pentru demipensiune.

Pretul include transfer aeroport, plus toate transferurile in zona Karen si Langata (in perioada sejurului), masa (unde este specificat), vinul casei, bauturi, apa inbuteliata, bere, bauturi alcoolice locale, spalatorie, TVA, intrarea la AFEW Giraffe Centre, o donatie catre AFEW, acces internet wireless la Giraffe Manor.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri