4 / 7

Circuite turistice in Toscana

Cum Toscana este doar o zona din Italia, agentiile de turism de la noi ofera pachete complete de vacanta pentru turistii dornici de soare, muzee, castele, mancare si vinuri alese .

Astfel, J’info Tours pune la dispozitie circuitul Ciao Italia, de 8 zile si 7 nopti, la pretul de 499 euro + taxe pentru o persoana in camera dubla. Cum plecarea este pe 14 iunie, cei inscrisi pana pe 4 iunie primesc o excursie la Sirmione, in Lombradia gratuit. Traseul incepe in Milano, unde se va efectua un tur al orasului centrat pe Domul din Milano. Urmeaza o a doua zi in Verona, cu vizite la balconul Julietei si Arena Romana, dupa care turistii pot vizita prima universitate din Europa, in Padova.

A treia zi va fi petrecuta in Venetia, unde turistii pot opta pentru o vizita la Murano sau plimbari cu gondola. Ziua a patra se incheie cu cazarea in Florenta, la Montecatini Terme. A cincea zi este dedicata vizitarii Florentei, pentru ca apoi, vizitatorii sa se indrepte spre Roma. In capitala italiana se vor organiza vizite la Vatican, Panteon, Colosseum, Capela Sixtina si multe alte obiective turistice.

Pretul pachetului include transportul cu avionul Bucuresti – Bergamo- Catania – Bucuresti, transport cu autocar cu aer conditionat minim 2 stele pe traseul mentionat, 7 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 2* sau 3*, asistenta turistica, taxe rutiere, vizite conform programului. Nu sunt incluse: taxele (149Euro / pers), asigurarea medicala , intrarile la obiectivele turistice , serviciile de ghid local , asigurarea storno, alte servicii neincluse in program, taxa de oars Roma 2 euro /zi /persoana .

Accent Travel & Events are o alta varianta, un tur Hop On / Hop Off pe raul Arno. Costul biletului este de 22 eur si include 2 tururi la acest pret, valabilitatea fiind de 24 ore: turul scurt care include centru vechi al Florentei sau turul mai lung, care include centrul istoric al Florentei si o plimbare pana la Fiesole, un orasel linistit aflat la nord de Florenta, la distanta de aprox. 7 km. In ceea ce priveste cazarea, agentia ofera locuri in Hotel Starhotels Michelangelo din Florenta, la 4 stele cu mic dejun inclus la 63 euro de persoana pe noapte sau la Hotel La Venere, de 3 stele, cu mobilier florentin, al doar 800 m de Galeriile Uffizi, pentru 41 eur / persoana / noapte – cazare + mic dejun (bufet).

Agentia mai ofera si un circuit de 7 nopti si 8 zile, centrat pe podgoriile Chianti, de la 409 euro / persoana, care include cazarea la hoteluri de 4 si 3 stele, cu mic dejun inclus si transport cu autocarul intre Florenta - San Lorenzo a Merse (94 km) si San Lorenzo a Merse - Lido di Camaiore (160 km).

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri