3 / 4

Durata de viata mare, pret mic

Durata de viata a lampii proiectorului este de 4000 de ore de utilizare, adica 3.8 ani (pentru 4ore/zi, 5 zile/saptamana, 52 saptamani/an) sau chiar 9.6 ani de utilizare (pentru 4ore/zi, in weekend-uri, 52 saptamani/an) fara ca proiectorul sa necesite filtre speciale de protectie sau sa implice alte costuri suplimentare de intretinere ale echipamentului.

Noul video-proiector BenQ W1200 dispune de asemenea de o conectica generoasa, cu nu mai putin de 11 porturi de intrare (D-Sub, 2xHDMI, 3xRCA, S-Video, RCA, Stereo Mini Jack) si de iesiri pentru PC, dar si Audio.

Pe langa aceste posibilitati de conectare la virtual orice sursa de semnal, proiectorul include si functii extrem de performante: Sunet SRS WOW, Auto keystone, Picture In Picture, Variable Out-put, Brilliant Color, Full 10bit panel (10 miliarde de culori), Frame Interpolation, ISFccc Certificate, Wall Collor Correction, Quick Cooling.

Noul proiector BenQ W1200 este disponibil prin intermediul distribuitorilor BenQ: Darer, IT Direct, RHS, Scop la un pret de 5.299 lei, cu TVA inclus.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri