1 / 3

Pana la 6 cadre pe secunda, in rafala

BenQ C1430, cel mai nou model din seria C de camere digitale, ofera o solutie “point and shoot” accesibila, combinand o imagine de calitate superioara cu un mod intuitiv de utilizare si caracteristici alese cu atentie.

Cu ajutorul senzorului CMOS BSI, prin modul Speedy Burst Shooting disponibil pentru noul C1430 se pot fotografia pana la 6 cadre pe secunda, la o rezolutie de 3 megapixeli cu focus automat, ceea ce inseamna ca utilizatorul poate imortaliza cu usurinta si in imagini clare orice activitate care se desfasoara rapid.

Fotografierea la lumina redusa nu mai este o problema, datorita senzorului CMOS BSI de 14 megapixeli cu o sensibilitate imbunatatita, integrat in noua camera foto C1430. Rezultatul - imagini cu o expunere optima si fotografiere realizata cu un zgomot redus.

Cu noua camera foto digitala BenQ activitatile care se desfasoara rapid pot fi pastrate si in imagini vii, filmate in format High Definition (720p), cu ajutorul functiei de inregistrare video.

Noua camera C1430 vine echipata cu o functie de pre-inregistrare, care stocheaza imagini cu trei secunde inainte ca butonul de inregistrare sa fie apasat. Aceasta secventa de trei secunde este adaugata in mod automat clipului, de indata ce butonul declansator este apasat.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri