5 / 6

Oferte turistice

Cu circa 800 de euro puteti avea parte de un sejur complet de 8 zile pe insula Krk, la hotel de 4 stele, transportul cu avionul din Bucuresti si mic dejun inclus prin agentia Demian Travel& Holidays, potrivit portalului Infoturism.

Agentia Aristocrat Travel ofera un sejur de 8 zile la Dubrovnik, de unde se poate ajunge cu feribotul pe majoritatea insulelor din Sud, la un pret de 1262 euro.

Oferta include cazare 7 nopti la hotel Kazbek de 5 stele, restaurant principal cu terasa si vedere catre Golful Cruz, restaurant a-la-carte, terasa in curte, piscina exterioara incalzita cu Jacuzzi, sauna, sala conferinte, biblioteca, aer conditionat, baie cu cada, HD-TV, minibar, internet wireless gratuit si seif, dar in incinta unitatii nu se fumeaza. Zborul din Bucuresti Otopeni se face cu curse Tarom, iar oferta nu include taxele de aeroport, asigurarea medicala sau excursiile optionale.

Pentru cei care se decid mai greu, exista si optiunea croazierei, prin care se pot vizita cele mai importante atractii turistice din arhipelag.

Astfel, agentia Paralela 45 are oferte de croaziere pe Marea Adriatica, care in perioada iulie-august dureaza 8 zile, cu plecarea din Dubrovnik, la pretul de 885 euro de persoana.

Oferta include cazarea 7 nopti cu pensiune completa, un pachet de 7 excursii (Ston cu cina inclusa, Degustare de vinuri in Grgic, Prezentare lavanda si orasul Hvar, Turul orasului Split, Vizitare scolii din Pucisca, Turul orasului Korcula, Turul orasului Dubrovnik) si nu include transferul la porturile de imbarcare/ debarcare, bauturile de pe vas si taxele portuare.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri