2 / 4

Spalare cu spuma, consum redus

Seria WF1802 raspunde tuturor acestor exigente. ecobubble este prima masina de spalat de pe piata care spala cu spuma, folosind apa rece, cu aceleasi performante ca o spalare la 40C, reducand, astfel, consumul de energie cu 70%.

Ecobubble genereaza spuma prin dizolvarea detergentului cu aer si apa inainte de inceperea ciclului obisnuit de spalare. Spuma patrunde in haine de 40 de ori mai repede decat combinatia obisnuita de apa cu detergent.

Tehnologia Ecobubble protejeaza tesaturile de agresiunea ciclului de spalare, in aceleasi timp oferind o performanta de spalare maxima.

Tehnologia VRT (Tehnologie de Reducere a Vibratiilor) Plus, dispune de senzori care asigura un echilibru perfect al tamburului chiar si la viteze mari de rotire, astfel incat utilizatorii nici nu vor simti ca masina este in functiune, gratie nivelelor reduse de zgomot si de vibratii. Un motor tip Digital Inverter (motor conectat direct la tambur fara curea de transfer) reduce nivelul de zgomot si ofera un grad de fiabilitate si de performanta impresionant.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri