3 / 4

Fara vibratii sau zgomot

„Reducerea nivelurilor de zgomot si de vibratii, alaturi de economisirea de energie fara compromisuri in ceea ce priveste performanta de spalare sunt puncte cheie ale ultimelor noastre serii de masini de spalat,” a declarat Lucian Ghitescu, managerul diviziei de Home Appliance la Samsung Romania. „Suntem in permanenta atenti la cererile venite din partea utilizatorilor si incercam sa cream solutii practice, prin intermediul unor tehnologii inovatoare.”

In completarea acestor calitati este concentrarea asupra marimii dispozitivului. Capacitatea de 8 kg a masinii permite spalarea unei cantitati mari de rufe intr-o singura spalare.

Consumatorii foarte ocupati nu mai trebuie sa isi pastreze mult timp special pentru curatarea rufelor. In doar 15 minute, masinile ecobubble pot spala cu usurinta aproximativ 2kg de haine.

„Capacitatea de spalare este o caracteristica esentiala in ceea ce priveste masinile de spalat moderne, deoarece posibilitatea de a curata cantitati mai mari de haine poate salva timp pretios din zi,” a declarat Lucian Ghitescu.

Masina de spalat ecobubble va fi disponibila in Romania incepand cu luna august, pentru un pret de raft de 2.499 lei.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri