1 / 6

Teatru plutitor in regiunea Bodensee-Vorarlberg

In regiunea Bodensee-Vorarlberg, aflata intr-o pozitie exceptionala intre Alpi si lacul Konstanz, are loc unul dintre cele mai importante evenimente culturale estivale din Europa, Festivalul Bregenz.

Pe cea mai mare scena plutitoare din lume si intr-un decor extravagant se va monta anul acesta intre 20 iulie – 21 august drama istorica „Andre Chenier”, de Umberto Giordano.

Pachetul creat special pentru piata din Romania de catre compania de consultanta turistica Austria Incoming include 5 nopti cazare cu mic dejun in zona orasului Bregenz, bilet la festivalul Andre Chenier si card vacanta Bodensee-Vorarlberg, valabil 3 zile consecutive, la un pret de 375 euro/ pers/ pachet pentru cazare in hotel de 3 stele si 449 euro/ pers/ pachet pentru cazare 4 stele.

Austria Incoming (AT Incoming) este o companie de consultanta pentru destinatiile turistice din Austria si reprezentanta exclusiva in Romania a DMMA, asociatie ce reuneste noua regiuni turistice din Austria: Bodensee –Vorarlberg, Bregenzerwald, Donau Niederosterreich, Millstatter See, Mostviertel, Thermenwelt Burgenland, Wiener Alpen, Wienerwald, Zell am See – Kaprun.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri