3 / 6

Piscina in mijlocul lacului Millstatter See

Zona turistica foarte populara printre vizitatorii din Germania, Polonia si Slovacia, potrivit lui Oliver Kremmer, reprezentantul Austria Incoming in Romania, lacul Millstatter si imprejurimile sunt situate in partea de sud a Austriei, in landul Karnten (Carinthia).

Regiunea este celebra pentru munti facuti din pietre pretioase (la cariera de granate iti poti procura singur o astfel de piatra), cea mai pura apa in care te poti scalda, cina pe lac unde ospatarul iti aduce platourile cu salupa si concertele si reprezentatiile de teatru in aer liber.

In plus, pe lac exista o piscina special amenajata in care cuplurile se pot relaza si distra in voie.

Astfel, pachetul “Cina pentru doi pe lacul Millstater” incepe de la 520 euro de persoana si include cazarea la hotelul Kollers, de 4 stele timp de 3 nopti in camera dubla, cu 3 zile mic dejun, doua cine la hotel si una in mijlocul lacului, unde veti fi transportati cu o barca cu motor, pe un ponton plutitor special amenajat.

Cei mai aventurosi din fire, pot opta pentru pachetul “Pana la cer si inapoi”, care include 3 nopti de cazare la un hotel de 3 sau 4 stele, o calatorie cu un balon cu aer cald pe deasupra Muntilor Nockberge, care inconjoara lacul, alaturi de o sticla de vin spumant Prosecco, dar si o excursie in doi la “Sternenbalkon”, balconul stelelor (un loc special amenajat care ofera o priveliste asupra intregului lac de deasupra acestuia). Preturile pentru acest pachet incep de la 449 euro, pentru varianta Bed and breakfast, 499 pentru camere duble de 3 stele si de la 539 euro pentru camerele de 4 stele.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri