6 / 7

Oferte turistice

Agentia J’info Tours ofera o varianta interesanta pentru turistii care isi doresc un tur de forta al castelelor in Franta, fara a se limita la o singura destinatie, circuitul " Acasa la Regii Frantei ".

Astfel, timp de 11 zile ei vor strabate orase precum Paris - Versailles - Mont St.Michel - St.Malo - Blois - Valea Loirei - Bordeaux - Marsilia - Aix En Provence - Lyon - Chambery - Monaco - Monte Carlo - Nisa - Cannes, inarmati cu aparatele de fotografiat si de filmat pentru a descoperi si redescoperi in cea mai iubita si mai vizitata tara europeana – Franta, castele, catedralele si amintirea regilor sai, la un pret de 770 euro de persoana.

Pretul include: bilete avion Bucuresti – Paris si Nisa – Bucuresti , transport si transferuri cu autocar, 10 nopti de cazare cu mic dejun in hoteluri 2/3 stele, ghid , taxe rutiere, vizite conform programului. (nu sunt incluse taxele de aeroport).

Si agentia Eturia are o oferta pentru iubitorii castelelor renascentiste de pe valea Loirei: “Taste of France”. Oferta include zborurile catre si de la Paris, cazare cinci nopti la hoteluri de pe traseu, inclusiv castele transformate in unitati de cazare si mic dejun, la preturi cuprinse intre 865 si 1165 euro de persoana pe sejur, cu transportul inclus.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri