3 / 4

Facilitatile oferite de Atra Doftana

Design-hotelul beneficiaza de 8 camere elegante cu o capacitate totala de circa 20 de persoane, dispuse astfel incat sa protejeze intimitatea oaspetilor si sa asigure nivelul optim de confort la un nivel ridicat al exigentelor, fie ca vorbim despre un weekend de relaxare, o vacanta activa sau o reuniune de afaceri.

Facilitatile de care dispune resortul includ: o zona de wellness cu vedere panoramica spre lac, incluzand sauna si fitness, un restaurant-gourmet cu menu a la carte axat pe produse organice, terasa exterioara acoperita, zona dedicata de barbecue, zona de recreere pe marginea lacului Paltinu, un spatiu de joaca pentru copii si o suprafata generoasa de teren, de peste 3500 metri patrati, pentru desfasurarea de activitati in aer liber.

“Intentionam sa le oferim oaspetilor Atra Doftana un cadru restrans, in care acestia sa se poata bucura de propriul colt de relaxare in inima naturii. Designul avangardist si numarul redus de camere au reprezentat, alaturi de exigentele privind calitatea serviciilor oferite, criteriile majore avute in vedere pentru indeplinirea acestui obiectiv, inca din faza de proiectare”, a adaugat Munteanu.

Turistii interesati sa petreaca o vacanta activa la Atra Doftana vor putea apela, de asemenea, la serviciile de booking si inchiriere de echipamente pentru activitati out-door, cum ar fi pescuitul sportiv, echitatia, mountain bike sau agrementul nautic - caiac.

Proprietarii Atra Doftana pregatesc, de asemenea, o serie de pachete speciale, printre care se numara Atra Journeys (vizite de o zi in comunitati locale de mestesugari si agricultori), cursuri de olarit si de gatit traditional, drumetii asistate de ghizi pe traseele turistice montane, precum si trasee de alpinism in Muntii Bucegi.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri